MENÜ

Honlap neve
Szlogen kell ide.

A Widows 7                                                                                                (11)

1

Hát nem csodálatos, ha egy rövidebb útvonalat talál valahová, vagy ha felfedez egy hasznos funkciót a legújabb készülékén? A Windows 7 tele van „nem tudtam, hogy ezt is meg lehet vele csinálni” típusú meglepetésekkel. Itt bemutatunk néhányat a Windows 7 apró gyöngyszemei közül, amelyekről nem biztos, hogy már tudomást szerzett.számológép több új dinamikus szolgáltatást nyújt – ha meg szeretne velük ismerkedni, kattintson a Nézet menüre. A mértékegység-átváltással például átválthatja a Celsius-fokot Fahrenheitre, a métert lábra, a grammot unciára, a joule-t pedig BTU-ra. Az új számítási munkalapokkal hétköznapi dolgokat számíthat ki, például az üzemanyag-hatékonysággal és a járműlízing részleteivel kapcsolatban. A programozói és a statisztikai üzemmódban komolyabb műveletekre is lehetőség nyílik.

 

2


Amikor legközelebb egy bonyolult problémát szeretne elmagyarázni egy ismerősének vagy a technikai támogatási részlegnek, próbálja ki a Problémarögzítőt. Képernyőfelvétel-sorozatot rögzíthet, jegyzeteket fűzhet a képekhez és e-mailben közvetlenül elküldheti őket annak, aki segít Önnek. A Problémarögzítő használatával kapcsolatban ebben a cikkben talál tippeket.

 

3

Tudta, hogy a tálcát áthelyezheti a képernyő tetejére, jobb oldalára vagy bal oldalára is?

 

4

A világ különféle időzónáiban élnek ismerősei, rokonai és munkatársai? Helyezzen el több órát a tálcán, hogy mindig tudja, mennyi náluk az idő. Vagy jelenítse meg az óra minialkalmazást az asztalon. Nyolc különböző megjelenésű óra közül választhat.

 

5

Szereti a változatosságot? A Windows 7 rendszerben megtervezheti, mentheti és gyorsan módosíthatja a számítógép témáit (az asztal háttérképét, az ablakszegélyek színét, a hangokat és a képernyőkímélőt). Akár új témát is készíthet, például olyat, amelyben kedvenc képeinek diavetítése jelenik meg az asztal háttérképeként; ezt a témát egyszerűen megoszthatja rokonaival és ismerőseivel.

 

6

A Jump List menük használatával gyorsan elérhető listába rendezheti a leggyakrabban vagy a közelmúltban használt fájljait. Egyszerűen keresse a Start menüben szereplő programok mellett a jobbra mutató nyilat, vagy kattintson a bal gombbal egy, a tálcán látható programra. A Jump List menük segítségével néhány kattintással megnyithatja a fájlokat és a programokat, sőt a Jump List menük elemeit áthúzhatja a megnyitott mappákba vagy e-mailbe is.

 

(szerkesztés alatt)

Asztali nézet